ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΤΟ ΔΙΑΣΕΛΟ ΣΤΑ ΜΑΝΤΖΙΟΥΡΕΙΚΑ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΤΟ ΔΙΑΣΕΛΟ ΣΤΑ ΜΑΝΤΖΙΟΥΡΕΙΚΑ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΡΓΙΘΕΑ

Διεύθυνση - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Διεύθυνση: ΦΟΥΝΤΩΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ Τ.Κ. - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Τ.Κ.: 43060
Περιοχή - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Περιοχή: Καρδίτσα Κατηγορία - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Κατηγορία: ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Τηλέφωνο - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Τηλέφωνο: 2445032213 Fax - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Fax: -
Κινητό - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Κινητό: 6978123777 E-mail - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ E-mail: sainisman@gmail.com
Υπεύθυνος - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Υπεύθυνος: ΜΑΝΤΖΙΟΥΡΑΣ ΘΩΜΑΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Ιστοσελίδα:
Εστιατόριο - καφετέρια στο Φουντωτό Αργιθέας. Στην περιοχή της Ανατολικής Αργιθέας, το φυσικό τοπίο είναι ιδιαίτερα άγριο, σχεδόν απόμακρο και συνάμα μαγευτικό και επιβλητικό. Οι πλούσιες εναλλαγές στη μορφή του τοπίου στα χρώματα, γοητεύουν και μαγνητίζουν τον επισκέπτη. Ο ταξιδιώτης που επιθυμεί να μας επισκεφθεί, ακολουθεί κυρίως 3 διαδρομές. Απο Μουζάκι προς Περκόφυτο, Πλαστήρα μέσω Φυλακτής μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες απο δυτική Αργιθέα, μόνο καλοκαιρινούς μήνες. Στο συνοικισμό ...
Επισκέπτες: 5090

ΤΟ ΔΙΑΣΕΛΟ ΣΤΑ ΜΑΝΤΖΙΟΥΡΕΙΚΑ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΡΓΙΘΕΑ

ΤΟ ΔΙΑΣΕΛΟ ΣΤΑ ΜΑΝΤΖΙΟΥΡΕΙΚΑ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΡΓΙΘΕΑ

Εστιατόριο - καφετέρια στο Φουντωτό Αργιθέας.

Στην περιοχή της Ανατολικής Αργιθέας, το φυσικό τοπίο είναι ιδιαίτερα άγριο, σχεδόν απόμακρο και συνάμα μαγευτικό και επιβλητικό. Οι πλούσιες εναλλαγές στη μορφή του τοπίου στα χρώματα, γοητεύουν και μαγνητίζουν τον επισκέπτη.
Ο ταξιδιώτης που επιθυμεί να μας επισκεφθεί, ακολουθεί κυρίως 3 διαδρομές. Απο Μουζάκι προς Περκόφυτο, Πλαστήρα μέσω Φυλακτής μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες απο δυτική Αργιθέα, μόνο καλοκαιρινούς μήνες. Στο συνοικισμό Ματζουρέικα μπορείτε να απολαύσετε γεύσεις ελληνικές, παραδοσιακές πίτες, ψητά απο γνήσια εγχώρια κρέατα της περιοχής σερβιρισμένα στο εστιατόριο "Διάσελο" που το διατηρεί επι σειρά ετών η οικογένεια του κυρίου Ματζιούρη Απόστολου. Ελάτε κοντά μας να γνωρίσετε τη κουζίνα μας και να νιώσετε τη φιλοξενία μας, σπέσιαλ παϊδάκι προβατίνα.